Posted on / by sofia sofia / in Ανακοινώσεις, Νέα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΔΕ ΤΟΥ ΔΠΜΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Σας καλωσορίζουμε στο ΔΠΜΣ «Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων» και σας ευχόμαστε να απολαύσετε τις σπουδές σας αποκτώντας νέες και σύγχρονες γνώσεις.

Παράλληλα, ευχόμαστε να είσαστε υγιείς, εσείς και οι οικογένειές σας.

Μετά από 3 εξάμηνα απουσίας από τις αίθουσες διδασκαλίας εξαιτίας της πανδημίας, πρέπει να ξεκινήσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία αυτό το εξάμηνο με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο, με πολλή προσοχή και με τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας.

Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητα τα ακόλουθα:

  1. να ακολουθείτε με προσοχή τις αποφάσεις της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών (www.civil.ntua.gr) που αφορούν την ασφαλή παρουσία σας στους χώρους της Σχολής και του ΕΜΠ, και
  2. να παρακολουθείτε τακτικά την πλατφόρμα διαχείρισης μαθημάτων (http://mycourses.ntua.gr/) και την ιστοσελίδα του ΔΠΜΣ (https://www.ntua.gr/) για να ενημερώνεστε για την οργάνωση των διαλέξεων και τον τρόπο διεξαγωγής τους. Επίσης, στην πλατφόρμα διαχείρισης μαθημάτων μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο του κάθε μαθήματος, το εκπαιδευτικό και υποστηρικτικό υλικό του, τις σχετικές υποχρεώσεις και άλλα χρήσιμα στοιχεία.

Καλό θα ήταν αν συμφωνείτε, να στείλετε με email τη βεβαίωση εμβολιασμού σας (αν διαθέτετε) στους καθηγητές των μαθημάτων που θα παρακολουθήσετε, ώστε να περιοριστεί ο χρόνος ελέγχου πριν το κάθε μάθημα.

Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά, με Υγεία!

Τα μέλη της ΕΔΕ