Posted on / by sofia sofia / in Uncategorized, Ανακοινώσεις, Νέα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμετοχής στο ΔΠΜΣ «Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων» για το το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

Η Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ σε συνεργασία με τις Σχολές Αγρονόμων  και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής του ΕΜΠ και Μεταλλειολόγων – Μεταλλουργών Μηχανικών του ΕΜΠ, με τη διοικητική υποστήριξη της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ, οργανώνουν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στο επιστημονικό πεδίο «Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα ακόλουθα στοιχεία μόνο σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι τις 3 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:00 στη Γραμματεία του ΔΠΜΣ.

  1. Αίτηση συμμετοχής σε ειδικό έντυπο (βλ. ιστοσελίδα ΔΠΜΣ).
  2. Αντίγραφο διπλώματος ή πτυχίου ή στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι αναμένεται η αποφοίτηση μέχρι την περίοδο Σεπτεμβρίου 2023.
  3. α) Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογία και β) Πίνακα Βαθμολογίας μαθημάτων σε αρχείο xls.  σύμφωνα με το υπόδειγμα (βλ. ιστοσελίδα ΔΠΜΣ).
  4. Βιογραφικό σημείωμα σε μορφή Europass.
  5. Αποδεικτικό επαρκούς γνώσης της αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον επιπέδου Β2.
  6. Δυο συστατικές επιστολές σε ειδικό έντυπο (βλ. ιστοσελίδα ΔΠΜΣ).
  7. Οιοδήποτε άλλο υποστηρικτικό στοιχείο της υποψηφιότητας, όπως π.χ. βεβαιώσεις εργασιακής εμπειρίας, δημοσιεύεσεις κλπ.

Τα παραπάνω απαιτούμενα στοιχεία (εκτός του 6) υποβάλλονται με ένα μόνο email με τίτλο «Υποβολή υποψηφιότητας ΔΠΜΣ ΕΤΥΠ ONOMA_EPONYMO» στη διεύθυνση: postgrad@hydro.ntua.gr  εντός προθεσμίας.  Στην ονομασία των αρχείων στη θέση του ONOMA_EPONYMO γράφετε το όνομά σας (ΟΝΟΜΑ) και το επώνυμό σας (EPONYMO).

Δείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

EDE_Prosklhsi_Ekdilwsis_Endiaferontos_2023