Posted on / by sofia sofia / in Ανακοινώσεις

Καλωσόρισμα νεοεισαχθέντων φοιτητών στο ΔΠΜΣ ΕΤΥΠ

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Σας καλωσορίζουμε στο ΔΠΜΣ «Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων» και σας ευχόμαστε να απολαύσετε τις σπουδές σας αποκτώντας νέες και σύγχρονες γνώσεις.

Παράλληλα, ευχόμαστε να είσαστε υγιείς, εσείς και οι οικογένειές σας. Για την προστασία σας στους χώρους του ΕΜΠ λόγω της πανδημίας άλλα και για την καλύτερη ενημέρωση σας για τα θέματα της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών που συντονίζει το ΔΠΜΣ είναι σκόπιμο να ενημερώνεστε στην ιστοσελίδα της Σχολής (www.civil.ntua.gr).

Επίσης, προκειμένου η εκπαιδευτική διαδικασία  να οργανωθεί και να διεξαχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις πλατφόρμες διαχείρισης μαθημάτων (http://mycourses.ntua.gr/ και http://helios.ntua.gr) και την ιστοσελίδα του ΔΠΜΣ http://postgrad.hydro.ntua.gr/el/.

Η συχνή παρακολούθηση αυτών είναι απαραίτητη προκειμένου να ενημερώνεστε για το περιεχόμενο του κάθε μαθήματος, την οργάνωση των διαλέξεων, τον τρόπο διεξαγωγής της κάθε διάλεξης, τις διάφορες υποχρεώσεις, καθώς και το εκπαιδευτικό και υποστηρικτικό υλικό του.

 

Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά, με Υγεία!