Posted on / by hydropostgra / in Νέα

Διάλεξη με τίτλο «Η τεχνολογία της ηλιακής αλατοπαραγωγής» Τρίτη 2 Μαΐου 2017, 14:30 -15:30

Στα πλαίσια των διαλέξεων του Δ.Π.Μ.Σ. » Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων»  την Τρίτη 2 Μαΐου στις 2:30 μ.μ. (αμφιθέατρο Υδραυλικής – 1ος όροφος), θα γίνει διάλεξη με τίτλο:

Η τεχνολογία της ηλιακής αλατοπαραγωγής

Ομιλητής : ο κ. Μιχάλης Μπίσκος

Ο κ. Μιχάλης Μπίσκος  γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κάϊρο της Αιγύπτου από Έλληνες γονείς. Τα σχολικά του χρόνια ξεκίνησαν στο Δημοτικό Σχολείο της Ελληνικής Κοινότητας Ασιούτ της άνω Αιγύπτου και ολοκληρώθηκαν το 1967 στο Ελληνικό πρακτικό Λύκειο της Αμπετείου Σχολής στο Κάϊρο.

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο του Καΐρου (Cairo University – Faculty of Engineering) και στην συνέχεια στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. από όπου αποφοίτησε το 1973.

Το 1974 ξεκίνησε την καριέρα του στην περιοχή του Αραβικού Κόλπου, εργαζόμενος σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες και το 1981 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ασχολήθηκε κυρίως ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Στον τομέα της κατασκευής κατέχει μεγάλη εμπειρία στην Διοίκηση και στον Συντονισμό σε Οικοδομικά έργα, σε έργα Οδοποιίας, σε Υδραυλικά έργα, καθώς και σε Βιομηχανικά έργα. Στον τομέα της μελέτης έχει εκπόνηση μελέτες σε Βιοτεχνικές μονάδες, έργα Αλυκών, μελετών σκοπιμότητας και επιχειρηματικών σχεδίων.