Posted on / by hydropostgra / in Νέα

Τελετή απονομής των Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης του Δ.Π.Μ.Σ. «Ε.Τ.Υ.Π.» (Έτος 2016)

H τελετή απονομής των Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης του Δ.Π.Μ.Σ. «Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων» της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών,  θα γίνει την Πέμπτη 30 Μαρτίου  2017 και ώρα 13:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων κτηρίου Διοίκησης Ε.Μ.Π.

ΟΔΗΓΙΕΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ

  • Παρακαλούνται όλοι οι αποφοιτήσαντες μεταπτυχιακοί φοιτητές του 2016 να προσέλθουν μια ώρα πριν την τελετή, στο 1ο όροφο του κτηρίου της Γραμματείας της Σχολής Πολ. Μηχ. με το Δ.Α.Τ (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας) ή άλλο επίσημο έγγραφο απόδειξης των προσωπικών στοιχείων.
  • Το   Δ.Α.Τ. ή άλλο επίσημο έγγραφο απόδειξης των προσωπικών στοιχείων,  το παραδίδετε στη κ. Ανδριάννα Ξουρή, που θα βρίσκεται εκεί προκειμένου να σας παραδώσει την τήβεννο.
  • Μετά την παραλαβή της τηβέννου μπορείτε να προσέλθετε στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου Διοίκησης ΕΜΠ (Πρυτανεία), όπου κάθεστε στη θέση που θα σας υποδείξει η Γραμματέας του Δ.Π.Μ.Σ.  (κ. Σοφία Ζγκαμπή).
  • Μετά τη λήξη της απονομής των διπλωμάτων θα πρέπει να παραδώσετε την τήβεννο στο σημείο όπου την παραλάβατε (1ος όροφος κτ. Γραμματείας Σχ. Πολ. Μηχ.) και σας επιστρέφεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.
  • Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η παραλαβή του παπύρου (διπλώματος) γίνεται αποκλειστικά στο φυσικό πρόσωπο που αναφέρεται. Σε περίπτωση απουσίας του αποφοιτήσαντα κατά τη διάρκεια της απονομής,  η  παραλαβή παπύρου γίνεται τις ώρες κοινού από τη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. από το ίδιο πρόσωπο με την ένδειξη Δ.Α.Τ. ή άλλο φυσικό πρόσωπο με την προσκόμιση εξουσιοδότησης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο της Γραμματείας του Δ.Π.Μ.Σ.  210 772 2325 ή στο email sofia@hydro.ntua.gr.

Από τη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. «Ε.Τ.Υ.Π.»

Σοφία Ζγκαμπή